JS Chocolate

JS Chocolate

Zakázková výroba pralinek z čerstvé náplně ganache v kombinaci nejrůznějších příchutí - ovoce, čokolády, alkoholu nebo koření.
Lozano Červenka - olivový olej

Lozano Červenka - olivový olej

Jsme česko-španělská rodina, vlastnící po desetiletí olivové stromy v horách okolo malé vesničky Las Casillas poblíž města Jaen v Andalusii. V této vesničce se celý život točí jen kolem oleje.
Vinařství Mach

Vinařství Mach

Malé, rodinné vinařství a sadařství s širokým sortimentem odrůdových, přívlastkových vín - bílých, růžových i červených vyrobených z vlasních hroznů ručně ošetřovaných i zpracovávaných.
Pěstírna žampionů pana Tejkala

Pěstírna žampionů pana Tejkala

Pan Tejkal pěstuje žampionu od roku 2004 a hlívu už více než 5 let. Je to tedy skutečný pěstitel, ne překupník. Na Plzeňské farmářské trhy bude vozit i hlívu sušenou.
Včelařství Horejsek

Včelařství Horejsek

Pocházím z Mezholez u Horšovského Týna. V této oblasti včelařím již přes 20let , začal jsem včelařit jako patnáctiletý kluk a tomuto koníčku jsem zůstal věrný až do letošní sezony.
Jatky Vojenice

Jatky Vojenice

Jsme rodinná firma, se sídlem ve Vojenicích, nedaleko Zbiroha na Rokycansku. Naší vášní je zpracování a prodej výhradně českého, hovězího a vepřového masa z farem na Plzeňsku od roku 1993.
Jan Kreysa

Jan Kreysa

Pan Kreysa pěstuje na Domažlicku (Horní Kamenice) česnek, kořenovou zeleninu, brambory, mák, kmín, okurky nakládačky, jablka a mnoho dalších druhů především zeleniny.
Sandra Černá: Poesie - jídlo jedna báseň

Sandra Černá: Poesie - jídlo jedna báseň

Má sušená rajčata, nakládané lilky a speciální směsi kořeni pro Vás ručně připravuji z těch nejkvalitnějších surovin. Vybírám je osobně v Itálii a zpracovávám podle starého rodinného receptu mé druhé italské rodiny.
Cuniculus - králíci z farmy

Cuniculus - králíci z farmy

V roce 1991 jsme založili rodinnou farmu brojlerových králíků. Máme vlastní registrovanou porážku s možností vývozu do EU.
Delicias & co

Delicias & co

La salteña je typ masového koláče, který se připravuje v Bolívii. Obsahuje náplň z různých druhů zeleniny a luštěnin, kousků masa a obvykle tekutiny, která zůstane z přípravy „jigote“ (omáčka).