Paleo pekárna

Paleo pekárna

Pečeme bez použití jakéhokoli obilné mouky (tedy bez lepku), ale také bez cukru, škrobu, laktózy a mléčné bílkoviny. Nepoužíváme žádné bezlepkové obiloviny a škroboviny jako jsou třeba pohanka, rýže, brambora, tapioka, kukuřice apod.
Bezlepková pekárna Velim

Bezlepková pekárna Velim

Nabídneme Vám semínkový/ toustový chléb, dorty, cheesecake, brownies, koláče a mnoho dalšího. Doplňkový sortiment, jako např: těstoviny, vločky, sirupy, datlové bonbony, himalajskou sůl a mnoho dalšího. Vše je bezlepkové.
Pekařství Bayer

Pekařství Bayer

Pekárna byla založena v roce 1927 Rudolfem Bayerem a synem Karlem Bayerem pod názvem Bayerovy parostrojní pekárny Plzeň.
Pivovar U Lenocha

Pivovar U Lenocha

Pivovar U Lenocha je malý rodinný pivovar. Ke vzniku vedla touha pít poctivé, přírodní a živé pivo, které má nejen výbornou chuť, ale je i zdraví prospěšné. 
Nos Macarons

Nos Macarons

Vyrábíme Macarons z čistě mandlové mouky a kvalitních surovin jako je čerstvé ovoce, máslo a mascarpone podle pravého fancouzského receptu.
Moštárna Úherce

Moštárna Úherce

Vyrábíme 100% přírodní mošty z ovoce vypěstovaného ve vlastním extenzivních sadu, od vybraných malopěstitelů a sadařů v našem regionu.
Ráj škvarků

Ráj škvarků

Zabývám se výrobou výrobků ze sádla se specializací na škvarky.
Mlýn Podhora

Mlýn Podhora

V současnosti se na okolních polích pěstuje zelenina, část prostoru mlýna je využívána pro rekreaci včetně ubytování, ve strojovně vodní elektrárny je zřízeno malé muzeum.
Uzenář Plzák z Plzně

Uzenář Plzák z Plzně

Na myšlenku vrátit se k ruční výrobě uzenin mne a moji ženu přivedlo poznání, že lidé nemají kde koupit uzeniny, které by kvalitou masa, vůní a chutí odpovídaly uzeninám, jak je znaly naše prababičky a nebyly jen směskou laboratorně namíchaných (pa)chutí.
Čongrády

Čongrády

Naše konzervované výrobky vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvářel náš dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vytvořit produkty s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.