Pečivo, curkovinky, sladkosti

Vůně čerstvě upečeného chleba, koláčů, housek… se line celým Plzeňským farmářským trhem. Pekaři na Plzeňských farmářských trzích mají své pekárny přímo v našem kraji. Jedzí k nám však i pekaři například z Valašska s výbornými frgály.

Rakyt

Rakyt

Jsme malá rodinná firma ze Lhoty pod Libčany, která funguje přes dvanáct let. Ze začátku jsme se zabývali pouze vařením ovocných náplní, které se dají využívat k pečení či přípravě ovocných jídel.
Pekařství Zídková

Pekařství Zídková

V pekařství rodiny Zídků se peče vynikající sladké i slané pečivo. Vyznačuje se výbornou chutí i kvalitou, ručním zpracováním a využíváním tradičních receptur a postupů.
Dobřanské pekařství

Dobřanské pekařství

Dobřanské pekařství má již téměř 20letou historii. Začátkem 90. let otec a syn Fonhauserovi zahájili v pronajatých prostorách výrobu pečiva. V dalších letech došlo k rozvoji pekařství, které dnes dodává pečivo především do menších obchodů v Plzni, Stodu, Přešticích a okolí. 
Zefa Volary

Zefa Volary

Na šumavských loukách a pastvinách chová společnost ZEFA Volary masný skot, který je zárukou produkce vysoce kvalitního hovězího masa, a navázala tak na více než stoletou tradici chovu skotu a zpracování jatečních výrobků na Volarsku.
Fimako

Fimako

Pekárna Fimako peče valašské frgály dle tradiční receptury. Jsou vyráběny podle originální valašské receptury.
JS Chocolate

JS Chocolate

Zakázková výroba pralinek z čerstvé náplně ganache v kombinaci nejrůznějších příchutí - ovoce, čokolády, alkoholu nebo koření.
Pekařství Jílek

Pekařství Jílek

Jsme malá řemeslná pekárnička s tradicí již 20 let. Naší předností je ruční výroba, kdy o chod celé výroby se stará pouze několik zaměstnanců.
Veveraw

Veveraw

Již čtvrtým rokem se zabýváme výrobou RAW dortů a zákusků.Všechny naše výrobky vyrábíme z potravin, které nezatěžují trávení, jsou bez lepku, laktózy a rafinovaných cukrů. Nepřidáváme žádné chemické látky, barviva, ani konzervanty.
Nos Macarons

Nos Macarons

Vyrábíme Macarons z čistě mandlové mouky a kvalitních surovin jako je čerstvé ovoce, máslo a mascarpone podle pravého fancouzského receptu.
Pekařství Bayer

Pekařství Bayer

Pekárna byla založena v roce 1927 Rudolfem Bayerem a synem Karlem Bayerem pod názvem Bayerovy parostrojní pekárny Plzeň.
Bezlepková pekárna Velim

Bezlepková pekárna Velim

Nabídneme Vám semínkový/ toustový chléb, dorty, cheesecake, brownies, koláče a mnoho dalšího. Doplňkový sortiment, jako např: těstoviny, vločky, sirupy, datlové bonbony, himalajskou sůl a mnoho dalšího. Vše je bezlepkové.
Paleo pekárna

Paleo pekárna

Pečeme bez použití jakéhokoli obilné mouky (tedy bez lepku), ale také bez cukru, škrobu, laktózy a mléčné bílkoviny. Nepoužíváme žádné bezlepkové obiloviny a škroboviny jako jsou třeba pohanka, rýže, brambora, tapioka, kukuřice apod.
Zmrzlinářství Kolombina

Zmrzlinářství Kolombina

Originální přírodní, ovocné a smetanové zmrzliny bez umělých barviv, konzervačních látek a bez lepku. Na trhu se bude prodávat v teplějších měsících zmrzlina v chladnějších pak vafle a punč. 
Rokycanské kuličky

Rokycanské kuličky

Rokycanské kuličky jsou ručně vyráběné čokoládové lanýže. Mohu vám je nabídnout v mnoha originálních chuťových kombinacích.
BreadHaus

BreadHaus

Naše čistě kvasové chleby jsou pečeny bez jakýchkoliv přidatných látek z bio mouk v kvalitě Demeter. Chleby kynou pomalu v chladu, čímž získavají jediněčnou lahodnou chuť a trvanlivost.
Žijeme BEZ LEPKU

Žijeme BEZ LEPKU

Naší hlavní misí je rozšířit nejenom bezlepkový sortiment, ale také nabídnout více produktů BEZ-laktózy, mléka, vajec, ořechů, droždí a sóji. 
Perníčkovi

Perníčkovi

Pečeme hlavně domácí čerstvé perníčky z českých poctivých surovin bez pekařských aditiv, med nám vozí včelař z Jižních Čech. Zasílám také pár fotek pro účely propagace.
Naše kaše

Naše kaše

Jsme Jana a David a milujeme snídaně. A když jsme se potkali, zamilovali jsme si ještě víc snídaně společné. A tak jsme se jednoho dne prosnídali až k Našim kaším. 
Rokycanské kuličky

Rokycanské kuličky

Rokycanské kuličky® jsou ručně vyráběné čokoládové lanýže.Mohu vám je nabídnout v mnoha originálních chuťových kombinacích.Zároveň jsem otevřena vašim přáním. Od 9.5. k dostání v restauraci Corso.
Pekařství Sebera

Pekařství Sebera

Naše firma Pekařství u Seberů vznikla počátkem roku 1991 ale kořeny pekařského kumštu rodiny Seberů sahají již do dvacátých let minulého století.
Mlýn Bohutín

Mlýn Bohutín

Nejmenší provozuschopný mlýn na říčce Litavce, historicky doložený roku 1541. Mlýn má velmi dlouho historii, jejíž počátky sahají až do doby mezi první a druhou polovinou 16. století. Nyní je ve vlastnictví rodiny Dubských.
TEN ŠTRÚDL

TEN ŠTRÚDL

TEN ŠTRÚDL [TUTEN ŠTRÚDL] -malá rodinná pekárna specializující se na výrobu poctivých domácích štrúdlú jak tradičních,tak novodobě netradičních,sladkých,slaných,zeleninových,masových,vegetariánských apod. Přímo na místě smažíme vdolky různě zdobené. Zelňáky a Bramboráky s možností výběru příloh (sýry, zelí, maso, houby apod.)
La Tartelette

La Tartelette

Již 15 let s chutí peču tradiční koláče své rodné země - Francie. Slané quiches se hodí jak na svačinu nebo lehký oběd, tak i pro rodinné oslavy či firemní akce