Katalog prodejců
Sandra Černá: Poesie - jídlo jedna báseň
Má sušená rajčata, nakládané lilky a speciální směsi kořeni pro Vás ručně připravuji z těch nejkvalitnějších surovin. Vybírám je osobně v Itálii a zpracovávám podle starého rodinného receptu mé druhé italské rodiny.

Cuniculus - králíci z farmy
V roce 1991 jsme založili rodinnou farmu brojlerových králíků. Máme vlastní registrovanou porážku s možností vývozu do EU.

Delicias & co
La salteña je typ masového koláče, který se připravuje v Bolívii. Obsahuje náplň z různých druhů zeleniny a luštěnin, kousků masa a obvykle tekutiny, která zůstane z přípravy „jigote“ (omáčka).

Čerstvá pasta
Firma Čerstvá pasta pana Blažka se zabývá výrobou čerstvých domácích těstovin, které neobsahují zbytečné konzervanty a emulgátory, nesuší se, nemrazí ani nepředvařují.

Fimako
Pekárna Fimako peče valašské frgály dle tradiční receptury. Jsou vyráběny podle originální valašské receptury.

Farma Zephyr
Farma je rozložena na rozhraní chebské pánve a Krušných hor v oblasti Smrčiny a Bavorského lesa, přímo na hranici s Bavorskem.
Koření od Davídka
Koření od Davídka je vyhlášené a obdrželo mnoho ocenění - Slow food, Česká chuťovka. Je skvělé protože využívá především české bylinky, je bez přidaného glutamátu, soli, vždy čerstvé a krásně zabalené.
Uzeniny Kaiser
Společnost Uzeniny Kaiser vznikla v roce 2009 a přímo navázala na dlouholetou tradici rodinného řeznictví, které působilo ve Zbirohu od roku 1998.
Byliny FRÖHLICH
Pan Fröhlich z Bylinkového zahradnictví v Písku pěstuje širokou paletu bylinek a léčivých rostlin. Pěstuje např. bazalku, petržel, tymián, libeček, saturejku, mátu, levanduli, šalvěj, rozmarýn, koriandr, oregáno, rukolu a mnohé další...
Farma Zelený
Začal jsem hospodařit v roce 1993, kdy jsem si pronajal pozemky od ZD a byly také vráceny hektary, které patřili mým předkům. Koupil jsem 20ks jalovic. použil jako základ chovu KBTPM (krávy bez tržní produkce mléka).