Na sobotních Plzeňských farmářských trzích se představí opět noví prodejci
Rozšiřování sortimentu a nalézání nových prodejců jen neslibujeme. Určitě jste si všimli, že jsme tento rok zařadili několik nových prodejců. Tuto sobotu se představí další dva.
Pan Zelený přiveze vynikající hovězí maso, které pochází z býčků jeho chovu v krásné přírodě Šumavy. „Býci z vlastního chovu jsou poráženi na jatkách, zpět se vozí části zchlazené k desetidennímu zrání„, vysvětluje pan Zelený. Můžete se těšit na hovězí maso, které se opět stává populárnějším. Což je dobře. Protože pomalu dušená například hovězí kližka (cibule, sůl, pepř, dobré červené víno a pár hodin dušení) je vynikající a nijak drahá pochoutka. K tomu bramborová kaše a máte parádní nedělní oběd.
Rybářství Mariánské Lázně představí uzené ryby z vlastního chovu. Přijďte nakoupit například kapra (podkovy), amura (podkovy), tolstolobika (podkovy) nebo pstruha. Uzené ryby jsou prodávány volně, nebalené. Což je ten nejlepší způsob prodeje, který zaručuje vynikající chuť. Přeci jenom praktické vakuové balení drobně „kazí“ skvělou čerstvou chuť uzené ryby.
Samozřejmě bude trh plný lahůdek tuzemského původu. Na našich trzích nenajdete mořské ryby, holandský sýr nebo máslo pochybného původu. Těší se na vás více než 45 prodejců nabízejících skvělé jídlo!