Zimy se nelekáme, v sobotu 23.11. frčíme

V sobotu 23. listopadu se do Mlýnské strouhy v Plzni sjede více než 40 prodejců vynikajícího jídla. Uskuteční se totiž osmnácté Plzeňské farmářské trhy. Startují v 8 a končí ve 12 hodin. Pulty stánků budou plné jablek, dýní, cibule, mrkve, čerstvých ryb, hus, kachen, uzenin, pečiva, mléčných výrobků i hovězího masa…

Pokud se vám nechce péct vánoční cukroví, můžete si ho koupit u stánku pekárny Peko-Němečková. Připravují ho tradičním způsobem. Bude ho 18 druhů. Na objednávku si můžete cukroví objednat i u Rendlů. Mají na to takové hezké krabice:). Kdo nerad sladké, najde si na trhu slepici, kouhoutka, králíka nebo kachnu. Tohle všechno bude na putlu stánku LA FARM. Hovězí maso bude samozřejmě prodávat Paul Silovský Belmondo z ANGUS FARM. Ani Radek ze ZEFA Volary se nenechá zahanbit – klobásy, hovězí, vepřové..

Seznam prodejců najdet zde.