Přijďte na první letošní prosincové trhy
27 listopadu, 2012
V sobotu 1.12. uspořádáme letošní předposlední Plzeňské farmářské trhy. Počasí by nám mělo přát. Nečeká se velký mráz, proto si nemusíte brát kožich.
Navíc vám několik prodejců ukuchtí něco pro zahřátí – pan Tesař (pěstitel hlívy) připraví guláš z hlívy a hlívu bude i grilovat. U Turků z ekofarmy Jemnice dostanete burger z hovězího nebo jehněčího masa. Anděl station nabídne polévku, kávu, zapečené plněné bagety… Včelař pan Šnejdar ohřeje vynikající medovinu vyráběnou šetrně (zastudena).
Topinky už na trhu letos nekoupíte. Stánek keramiků Kočků se přesunul na řemeslné trhy do jiného kraje.
Zimy se nebojte a přijďte si nakoupit opravdové jídlo!