Plzeňské farmářské trhy začínají již tuto sobotu 2. dubna
První letošní Plzeňský farmářský trh se uskuteční již tuto sobotu 2. dubna tradičně od 8 hodin na nádvoří hotelu Gondola (Pallova 12). Těšit se můžete na širokou nabídku těch nejkvalitnějších uzenin například od pana Dvořáka, farmy Angus, ZEFA Volary, pana Matějky a Bubeníčka či biofarmy Sasov, hovězího masa s certifikátem bio přímo z farmy Rybník. K nákupu budou i mošty a jablka z Nebílov, jablka od pana Běla, sýry z horského statku Abertamy, biofarmy Belina, kozí farmy Březí. Samozřejmě nebudou chybět pekaři – Rendl, Zídková, Petr Pištec, Dobřanské pekařství. Čerstvé ryby (pstruh, siven) přiveze opět pan Krutina a zpracované ryby (pstruh, jeseter, kapr) nabídne pstruhařství Mlýny. Chybět nebude ani minimlékárna Joma. Vajíčka si budete moci koupit z farmy Neli, která bude prodávat i kachny. Bude i něco málo zeleniny a samozřejmě sadba zeleninová i květinová. Zemědělský rok teprve začíná.
Kompletní seznam prodejců představíme ve středu 30. března. Najdete ho v Katalogu vystavovatelů.
Snažíme se pro vás zajistit pohodlnější nákupní prostor, proto jednáme s úřady o jeho rozšíření do Pallovy ulice. Zatím je vše na dobré cestě, ale proces schvalování není u konce.