Kvanta fajnového jídla na Plzeňských farmářských trzích

Asi jeden z posledních letošních krásně teplých víkendů se nesl ve znamení farmářských trhů. V Mlýnské strouze se sešlo 45 prodejců skutečného jídla. Prsty si všichni olizovali u stánku s topinkami a českým česnekem. Uzenáři se skutečně předvedli. Báječné jaterničky, jelita, tlačenky, uzená masa, šunky, špekáčky, párky, klobásy… Všechno poctivě zpracované bez mouky, separátu a podobných vyplňovadel. Podzimní zelenina se smála na stánku pana Kostky, Kreysi i Moniky Vočadlové. Čerstvé ryby lovil pan Krutina. Zavařeniny, pečené čaje a další lahody si stovky zákazníku koupilo u paní Macháčkové.

Pozor! Plzeňské farmářské trhy pokračují až do 21. prosince!