Maso & masné výrobky

Maso, které nakoupíte na Plzeňských farmářských trhů pochází z naší kotliny. Zvířata chovají sedláci z Plzeňského, Jihočeského a Karlovarského kraje. Chovy splňují všechny parametry dobrého welface zvířat. Prostě se mají zvířata dobře:).

Delicat - uzeniny Václav Zacpal

Delicat - uzeniny Václav Zacpal

Od roku 1998 vyrábíme přes 40 druhů uzenin podle originálních receptur. Většina našich uzenin je vhodná i pro zákazníky s bezlepkovou dietou.
Angusfarm

Angusfarm

Naším hlavním zaměřením je chov masného plemene skotu Aberdeen Angus. Farmaříme v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Maso zpracováváme na steaky v naší restauraci Angusfarm v Soběsukách.
Zefa Volary

Zefa Volary

Na šumavských loukách a pastvinách chová společnost ZEFA Volary masný skot, který je zárukou produkce vysoce kvalitního hovězího masa, a navázala tak na více než stoletou tradici chovu skotu a zpracování jatečních výrobků na Volarsku.
Řeznictví a uzenářství Ladislav Matějka

Řeznictví a uzenářství Ladislav Matějka

Pan Matějka vyrábí vynikající bezlepkové uzeniny, uzená masa, klobásy a salámy s obsahem piva Purkmistr. Jedná se tedy o ty nekvalitnější uzeniny.
ZVĚŘINA Bubeníček

ZVĚŘINA Bubeníček

Naše společnost se zabývá výkupem, zpracováním a prodejem zvěřiny od roku 1998. Vykoupená zvěř pochází převážně z oblasti severního Plzeňska, hlavními dodavateli jsou myslivecká sdružení a honební společenstva.
Řeznictví - uzenářství Dvořákovi

Řeznictví - uzenářství Dvořákovi

V řeznictví v Bělé nad Radbuzou připravuje nejlepší uzenářské výrobky Arnošt Dvořák s jeho manželkou Annou. Výroba má více než 30-ti letou tradici. Uzeniny, sekaná, tlkačenka... jsou vyráběny podle rodinných receptů.
Farma Zelený

Farma Zelený

Začal jsem hospodařit v roce 1993, kdy jsem si pronajal pozemky od ZD a byly také vráceny hektary, které patřili mým předkům. Koupil jsem 20ks jalovic. použil jako základ chovu KBTPM (krávy bez tržní produkce mléka).
Uzeniny Kaiser

Uzeniny Kaiser

Společnost Uzeniny Kaiser vznikla v roce 2009 a přímo navázala na dlouholetou tradici rodinného řeznictví, které působilo ve Zbirohu od roku 1998.
Farma Zephyr

Farma Zephyr

Farma je rozložena na rozhraní chebské pánve a Krušných hor v oblasti Smrčiny a Bavorského lesa, přímo na hranici s Bavorskem.
Cuniculus, MVDr. Zdeněk Herman

Cuniculus, MVDr. Zdeněk Herman

V roce 1991 jsme založili rodinnou farmu brojlerových králíků. Máme vlastní registrovanou porážku s možností vývozu do EU.
Jatky Vojenice

Jatky Vojenice

Jsme rodinná firma, se sídlem ve Vojenicích, nedaleko Zbiroha na Rokycansku. Naší vášní je zpracování a prodej výhradně českého, hovězího a vepřového masa z farem na Plzeňsku od roku 1993.
Čongrády

Čongrády

Naše konzervované výrobky vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvářel náš dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vytvořit produkty s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.
Uzenář Plzák z Plzně

Uzenář Plzák z Plzně

Na myšlenku vrátit se k ruční výrobě uzenin mne a moji ženu přivedlo poznání, že lidé nemají kde koupit uzeniny, které by kvalitou masa, vůní a chutí odpovídaly uzeninám, jak je znaly naše prababičky a nebyly jen směskou laboratorně namíchaných (pa)chutí.
Ráj škvarků

Ráj škvarků

Zabývám se výrobou výrobků ze sádla se specializací na škvarky.
Sušené maso HABANSON

Sušené maso HABANSON

Jsme česká firma z Tymákova u Plzně, která vyrábí originální Tymákovské sušené maso pocházející výhradně od českých chovatelů